LsBlusenkleid Sage Jurk G Rovic star Maxi Shirt CxdoBe
LsBlusenkleid Sage Jurk G Rovic star Maxi Shirt CxdoBe

Eieren worden gerangschikt als de meest waardevolle in termen van chemische lijst van stoffen producten. Ze zijn stevig verankerd in het dieet van de moderne mens. Het wordt onafhankelijk geconsumeerd, evenals in de samenstelling van verschillende gerechten en snacks. Zoals de praktijk laat zien, frituren of koken de meeste van onze landgenoten eieren. Er zijn echter mensen die ze liever in ruwe vorm consumeren. Hoeveel dergelijke manipulaties veilig zijn, zullen we vandaag analyseren. Je zal je eigen mening vormen.

LsBlusenkleid Sage Jurk G Rovic star Maxi Shirt CxdoBe

Productwaarde

 1. Natuurlijk weet iedereen dat het gepresenteerde product veel nuttiger is om te consumeren, het is rauw. In deze vorm concentreert het alle heilzame stoffen die vervolgens het lichaam binnenkomen. Aminozuren die in de samenstelling zijn opgenomen, worden volledig verteerd.
 2. De basis van het product omvat magnesium met calcium, B-groep vitaminen, selenium met zink, koper, mangaan, enz.Ze versterken elkaars acties, versterken de afweer, verbeteren de activiteit van de hartspier en maken de bloedkanalen strak en elastisch.
 3. Met het oog op de opname van vitamine B5 is de activiteit van het zenuwstelsel genormaliseerd. De persoon wordt minder blootgesteld aan stressvolle situaties, de slaap verbetert. Het is uiterst nuttig om eieren te nemen voor moeders die borstvoeding geven, omdat het product de afgifte van melk bevordert.
 4. Zelfs kinderen die de leeftijd van twee jaar hebben bereikt, mogen kwarteleitjes geven. Ze veroorzaken geen allergische reacties, versterken het immuunsysteem, vormen het bewegingsapparaat, onderdrukken verschillende infectieuze processen. De kans dat de baby ziek wordt, wordt tot bijna nul gereduceerd.

Is het toegestaan ​​om eieren in onbewerkte vorm te eten

 1. Ondanks het feit dat het product stevig geworteld is in het menu van een moderne persoon, werd er geen exact antwoord gevonden op deze vraag. Ze bewezen alleen dat zonder warmtebehandeling alle waardevolle stoffen in hun oorspronkelijke vorm in het product worden bewaard.
 2. Voorstanders van een gezonde voeding hebben vastgesteld dat het product een derde van een uur vóór de maaltijd kan worden ingenomen om het immuunsysteem te versterken. Het product is relatief veilig, dus het risico om ziek te worden is minimaal.Het draait allemaal om de temperatuur van de kwartel, de cijfers zijn 42 graden. Bacteriën overleven eenvoudigweg niet in eieren.
 3. Als u het product in zijn ruwe vorm durft te consumeren, onthoud dan enkele aanbevelingen. In het bijzonder hebben we het over de houdbaarheid, je moet alleen verse eieren nemen.Lauren Ralph MediumHandtas Pink Mellow Kenton Satchel City rQdCxoeWB
 4. Maar het is verboden om te ontvangen met obesitas, een neiging tot een allergische reactie en diegenen die problemen hebben met de lever. Voor consumptie is het noodzakelijk om de schaal te wassen met soda of zoutoplossing.

Recepten en aanbevelingen

 1. Als u geen ernstige pathologieën en chronische ziekten heeft, wordt geadviseerd een volwassen gezonde persoon om niet meer dan 6 kwarteleieren per dag te consumeren. Als u het product rauw gaat drinken, voert u de procedure een derde van het uur vóór de maaltijd uit.
 2. Tegelijkertijd is het heel goed mogelijk om een ​​rauw ei te nemen door het af te wassen met compote, water of sap. Als het moeilijk is voor een kind of een volwassene om een ​​product rauw te consumeren, kunt u een smakelijker drankje maken.
 3. Het recept voor dergelijke dranken omvat ook rauwe eieren. In dit geval gaat het gebruik van de compositie niet verloren. Integendeel, zo'n tool zal veel gemakkelijker te gebruiken zijn.Overweeg alles in meer detail.
 4. Je kunt een heerlijk drankje maken met de toevoeging van aardbeien. Voor het gemak wordt het aanbevolen om een ​​blender te gebruiken. Klop er 100 ml in de beker. gezuiverd water, 30 g. honing, 40 gr. verse bessen en 3 kwarteleieren.
 5. U kunt ook een even gezonde milkshake bereiden. Kneed hiervoor 3 eieren in een kom tot een gladde massa, 20 g. suiker en 200 ml. van melk. Verslap de componenten voor het gemak met een mixer.
 6. Anders wordt het aangeraden om rauwe eieren volgens een bepaald patroon te drinken om de afweer van het lichaam te vergroten. Wellnesscursus duurt 40 dagen. Neem 3 eieren per keer, twee keer per dag. Ook wordt de procedure aanbevolen voor oudere mensen. Als gevolg hiervan, gewrichtspijn passeren, de nagelplaat is versterkt, het gezichtsvermogen, het gehoor en de staat van de tanden zijn verbeterd.

Je moet niet denken dat zulke grondstoffen buitengewoon heilzaam zijn. In feite kan het product in kwestie een persoon aanzienlijk schaden. Om dit te voorkomen, moet u de houdbaarheid van de eieren zorgvuldig controleren. Denk er niet eens aan om een ​​vervallen product te consumeren. Elke keer voordat je eieren gaat eten, moet je ervoor zorgen dat ze vers zijn. Inspecteer ze zorgvuldig.De schaal mag niet worden beschadigd. Een vers ei in je hand lijkt te licht. Dit is een andere manier om de versheid van grondstoffen te bepalen.

Video: hoe rauwe kwarteleitjes eten

Wij adviseren u om te lezen


LsBlusenkleid Sage Jurk G Rovic star Maxi Shirt CxdoBe

Laat een reactie achter

Nog geen reacties! We werken eraan het probleem te verhelpen!

Nog geen reacties! We werken eraan het probleem te verhelpen!

Liu Liu Jo FoulardKetting FoulardKetting Jo Liu FoulardKetting Beige Liu Jo Beige Beige kwOP8nN0X
Lauren Lauren Lauren TrenchSand Ralph TrenchSand Ralph TrenchSand Ralph Ralph TrenchSand Lauren rxedCBo

ziekte

verschijning

ongedierte